Over Els


Els Liesenborgs

Ik ben Els Liesenborgs, de oprichster van Power of Change. Als professionele coach, trainer en spreker help ik mijn cliënten met het doorbreken van, veelal zelfopgelegde, beperkingen en begeleid ik ze naar een passievol en vervullend leven, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

Mijn belangrijkste activiteiten zijn: Diepgaande individuele en groepsassessments, individuele en groepscoaching, stress- en burn-out coaching, job- en carrièrecoaching, training en begeleiding van workshops.

Ik hou ervan anderen te helpen met het terugvinden van hun passie, of hun innerlijke vuur, zodat ze met meer zelfvertrouwen en overtuiging aan de slag gaan met het creëren van het leven van hun dromen. Ik ben ervan overtuigd dat we als mens veel meer aankunnen dan we zelf geloven. Ik geloof dat we onszelf vaak voor de voeten lopen en als we struikelen, wijten we het aan factoren die buiten ons liggen. Ik help met het doorbreken van die beperkende patronen die veelal tot niets dan mislukking leiden.

Harrison Assessments Solutions Provider

Ik ben tevens erkend Harrison Assessments Solutions Provider. In deze hoedanigheid lever ik hoog-kwalitatieve tools en diensten binnen het domein van Talent management en ontwikkeling. Met Harrison Assessments help ik mijn cliënten met het realiseren van een duurzame en kwalitatieve aanpak voor het aantrekken, het ontwikkelen, het motiveren en engageren, het behouden en het promoten van de juiste mensen binnen de organisatie. Ik help mijn cliënten met het ontdekken en identificeren van sterkten, competenties, motivatiefactoren en andere interessante kenmerken die kunnen bijdragen tot het succes van de organisatie.

Freelance docente

Tot slot sta ik regelmatig  als Freelance docente gepassioneerd te doceren voor het Centrum van Avondonderwijs. Het merendeel van de tijd doceer ik de opleiding Life coaching Basis en Life coaching Gevorderden.