Sandra Van Humbeeck


Ik moet toegeven, toen Els voorstelde om de test te doen om meer inzicht te krijgen in mijn loopbaan en waar ik nu sta, was ik heel sceptisch. Ik had al enkele gelijkaardige profielanalyses achter de rug, dus vroeg ik mij af wat de “paradox graphs” mij nog meer konden bijbrengen. En toch slaagde Els erin om mij te overtuigen door haar geloof in de kracht van de assessment, dus ging ik aan de slag met de vragenlijst.

Ik werd niet verplicht om te kiezen tussen eigenschappen, ik ondervond dat tegenstrijdige eigenschappen juist complementair zijn in plaats van elkaar uit te sluiten, wat mij heel natuurlijk overkwam. Een betrouwbaar rapport was snel beschikbaar en werd met een duidelijke uitleg toegelicht door Els.

Mijn professionele pijnpunten werden zichtbaar dankzij deze assessment, en door het enthousiasme en de expertise van Els kon ik mijzelf meteen bijsturen, met resultaat. Ik ondervond hoe verandering in mijn eigen gedrag invloed had op mijn omgeving en daardoor ook op mijzelf.

De “traits & definitions” gebruik ik nu volop in de ontdekkingstocht naar mijn interesses en kwaliteiten, en vooral naar mijn valkuilen, waar ik nu gericht kan aan werken.

Sandra Van Humbeeck – QCO Manager at ADB Airfield Solutions