Groeigroep 2020


Boost je levenOntdek jezelf, aanvaard jezelf, en groei!

Loopt je leven niet altijd op rolletjes ? Loop je vaak tegen hetzelfde aan ? Voel je dat je meer in je mars hebt en komt het er niet uit ?


Neem dan deel aan de Groeigroep 2020 !

Deze groeigroep is een intensief programma dat gericht is op persoonlijke groei. Het is een dynamisch programma dat hoofdzakelijk bestaat uit ervaringsgericht leren.

Wat leer je ?

Zelfinzicht – Je leert jezelf beter kennen; je ontdekt talenten, je kwaliteiten, je valkuilen én je blinde vlekken. Je ontdekt waarom je leven niet altijd op rolletjes loopt, hoe je daar zelf in bijdraagt en wat je eraan kan veranderen.

Zelfvertrouwen & Zelfbeeld – Je krijgt meer zelfvertrouwen, je zelfbeeld wordt positiever en je leert jezelf meer aanvaarden.

Veerkracht & Stress – Je wordt veerkrachtiger en stressbestendiger en je leert beter je grenzen te bewaren en aan te geven.

Communicatie – Je verbetert je innerlijke dialoog en ook je communicatie met anderen gaat er stevig op vooruit.

Assertiviteit – Je leert je grenzen aan te voelen én aan te geven. Je leert ‘neen’ te zeggen tegen wat je niet (meer) wil, zodat je voluit ‘ja’ kan zeggen tegen wat je wel wil.

En nog zoveel meer…

Voor wie ?

Dit programma is geschikt voor mensen die vooruitgang willen boeken door te investeren in persoonlijke groei. Je leert jezelf kennen, je leert jezelf aanvaarden en je ontdekt hoe je kan groeien. Je leert anders te kijken naar het leven, anders te denken, waardoor je je ook anders en beter zal voelen. De verandering die zich aan de binnenkant afspeelt, vertoont zich ook aan de buitenkant. Jouw leven begint er dus ook anders en beter uit te zien.

Praktisch

Data & uur

Deze groepssessies vinden telkens plaats op zondagvoormiddag. De data voor het programma van 2020 worden spoedig gepubliceerd.

Je bent welkom vanaf 09.15 uur. We starten telkens om 09.30 uur en sluiten af om 12.30 uur.

Prijs (per persoon)

Prijs voor 8 deelnames = 550 EUR inclusief BTW*
+ GRATIS ‘Jouw grootste sterktes’ rapport
+ GRATIS ‘Paradox’ rapport met intensieve coaching sessie

*Lukt het je niet om dit bedrag in één keer te betalen, contacteer me dan voor een oplossing.

Inschrijven

Stuur een mailtje naar els@powerofchange.be. Je ontvangt dan een bevestiging van aanmelding met daarin de betalingsinformatie. Je inschrijving is pas geldig bij ontvangst van de betaling.

Let op! Omdat ik veel belang hecht aan een aanpak op maat, zijn er slechts 8 plaatsjes beschikbaar. Wees er dus als de kippen bij!